KADROMUZ

Ali ATICI - Sınıf Öğretmeni

01.10.1975.Sakarya Akyazı doğumluyum.İlkokulu Altındere Belediyesi Osmanağa Mahallesi Fatih İlkokulu’nda okudum.Orta ve liseyi Akyazı İmam Hatip Lisesi’nde bitirdim.

1996 yılında Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihini kazandım.1999 yılında sınıf öğretmenliği sertifikası(pedagojik formasyon )aldım.2000 yılında mezun olup 2 yıl vekil öğretmen olarak Hendek Çamlıca İlköğretim Okulu’nda sınıf ve bıranş öğretmeni olarak çalıştım.

2002 senesinde Mardin ili Mazıdağı ilçesi Sakızlı İlköğretim Okulu’nda 2 yıl görev yaptım.2003 yılında Trabzon ilinde kısa dönem askerlik görevimi tamamladım.2004 yılında Sakarya ili Akyazı ilçesi Yağcılar İlköğretim Okuluna atandım.2007 yılına kadar burada görev yaptıktan sonra.Akyazı Cumhuriyet okuluna tayin oldum.2013 yılına kadare bu okulda görev yaptım.Bu yıl Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulu’na atandım.Evli iki çocuk babasıyım.